de eerste dag Stap voor stap werken met de basis-technieken, kijken naar heel verschillende typen gezichten, standaardveranderingen en als eye opener leerzame correcties toepassen. De psychologische benadering van een klant, hoe iemand op te maken en niet af te maken. Leren werken met elkaar. Een kleine encyclopedie van make-up en schoonheid.

de tweede dag Andere ogen, andere gezichtvormen, weer corrigeren en verschillende make-up looks zoals make-up voor de bruid, mannequin en het gewaagdere werk van make-up, glamour en glitter, komen aan de orde. Natuurlijk ook de verhelderende trucs over het kleurenscala voor ogen en lippen die de cursisten nooit meer zullen vergeten.

de derde dag Trainen met geleerde technieken. Een beetje durven met fantasie make-up. Een ‘werkstuk’ van de cursist.

de laatste dag Stage work. De kleine aanzet, de grote verrassing, een adembenemende verandering. Resultaat voor bühne en catwalk. Tot slot natuurlijk de uitreiking van de certificaten. Deze vierdaagse cursus vormt een grondige workshop voor kappers, schoonheidsspecialistes, kleuradviseurs, stylisten, nagelstylistes en fotografen, maar is ook afgestemd op een doelgroep die weinig of niets van make-up weet en de wereld van de visagie graag wil ontdekken.