School van Mieke Petiet start met de JUNIOR allround vakopleiding make-up artiest in Middelburg.

 

Een volwaardige opleiding met intensieve begeleiding vanaf 15 jaar.

 

De School van Mieke Petiet is de hogere school voor visagie, actief op het gebied van loopbaanbegeleiding, stages, werving en bemiddeling naar werk in de cosmetica-industrie.

 

Doel: het opleiden tot visagist met werk in de sector begeleid door het
Agency van Mieke Petiet.

 

Je gaat twee dagen per week naar school met huiswerkbegeleiding en de derde dag loop je stage. Start November! Na het behalen van de opleiding make-up artist, kan je doorstromen naar het 2de jaar de Masterclass Gruppo Select en hairstylist, maar hiervoor moet je eerst het diploma make-up artist halen.

 

Stage/werkplekken vanuit de school, daarbij mag je denken aan: werken bij Omroep Zeeland tv , film- fashion- en styling academies, fotoshoots, musicals, op de vloer van een cosmeticahuis.

 

Persoonlijke, intensieve begeleiding in kleine klassen. Alle aspecten komen aan bod, het zit allemaal in het lespakket, de visagist zal zich ontwikkelen tot een professioneel make-up artiest. De Junior vakopleiding is praktijkgericht en sluit aan op de arbeidsmarkt. Goed getrainde docenten uit de stal van De School onderwijzen het belang van gedisciplineerd werken. Je krijgt les van toppers die op de hoogte zijn van van de allerlaatste trends en bewegingen in de wereld van visagie en hairstyling. Onze docenten werken allemaal achter de schermen in de freelance wereld.

 

De opleiding begint met de basistechnieken die elke visagist hanteert o.a.: eyeliner look, smokey eye, naturel en glamour, shapen, contouren, catwalk, tv make-up, fashion, explosie van kleuren en de correcties die hierop volgen. Om de visagist allround te maken wordt er ook lesgegeven in sollicitatie-, verkoop- en social media training en gaat de leerling ook aan de slag met hairstyling, grime en stagework. Aspecten in camera, belichting en fotoshoots komen ook aan bod.

 

Werk dat hieruit volgt: werkzaam zijn voor een mooi make-up merk in de cosmetica industrie, denk aan een parfumerie zaak, make-up stores, schoonheidssalon, kappersbranche, freelance werkzaam bij de film, musical, tv, fashion, modellenwerk, casting en reclamebureaus.

 

De School van Mieke Petiet onderscheid zich met meer dan vijftig jaar toonaangevende ervaring. Leerlingen zijn werkzaam bij MAC Cosmetics, Bobbi Brown, Nars, NYX, Chanel, Charlotte Tilbury, achter de schermen bij tv producties en in de freelance wereld. Kortom volledig inzetbaar!

 

Visagisten worden o.a gescout tijdens de recruitment day van Estée Lauder Companies waar 25 prachtige merken onder vallen, om ze zo op weg te helpen aan een baan.

 

Wil jij make-up artiest worden, werken met deze mooie merken en graag starten in November? Kom dan naar ONZE VRIJBLIJVENDE OPEN DAGEN. Leer alle ins en outs van onze Junior vakopleiding, wat je van ons mag verwachten, en ook niet onbelangrijk wat wij van jullie verwachten.

 

Je kan ook een persoonlijk intake gesprek aanvragen buitenom de open dag.

 

Het begin van je carrière, het diploma van de School van Mieke Petiet is de allerbeste stap. Als je echt het vak wilt leren is er maar 1 keus: de School van Mieke Petiet.

 

Open dag Junior Allround Make-Up Artist.

 

Info: 0118 613649

 

Volg ons op Instagram
Like ons op Facebook