Nagelstyliste

door | mei 12, 2021 |

HI ARE YOU ADDICTED TO NAILS 

JOIN SUPERLAKX DE SCHOOL VAN MIEKEPETIET

 

SKILLS LES 1 Stap voor stap werken met de basistechnieken en anatomie van de nagels. Hoe krijg je een stevige, gezonde en verantwoorde ondergrond voor het zetten van gelnagels en of lakwerk op de natuurlijke nagel. Denk aan de juiste shape vijlen, productkennis, schoonmaken en manicure prep. Leer alles rondom de nagels en verzorging ervan. Zorg ervoor dat jij de perfecte basis maakt zodat jou klant lang mag genieten van jouw SuperlakX werk. Na deze belangrijke eerste stappen gaan jullie op elkaar al deze verschillende besproken items toepassen in de praktijk.

 

SKILLS LES 2 Verlengen met gel dit doen we d.m.v sjablonen en of tips. Dit geeft je meer ruimte om een mooie set lange nagels te plaatsen of natuurlijke nagels die afgebroken zijn weer allemaal op één lengte te brengen.

 

SKILLS LES 3 Nail-art en decoratie, je creativiteit wordt gestimuleerd. De docent laat verschillende voorbeelden zien op verschillende vlakken waar jij je keuze uit kunt maken en waar je mee aan de slag gaat. Werken naar een totaalbeeld van een mooi ontwerp wat je hebt uitgekozen en gemaakt naar eigen eisen, smaak, interesse en voorkeur.

 

SKILLS LES 4 Een andere vorm acrylnagels en verlenging van de opbouw. Bij deze opzet beginnen we met tips. Ook hier komen natuurlijk het preppen en productkennis weer aan bod. Bij acryl werken we eerst met de oefenhand omdat het veiliger is om het zo te leren.

 

SKILLS LES 5 Verschillende afwerkingen van de acryl nagel, en verder door met trainen. 3D NAIL ART, je leert werken met steentjes/ strass en of glitters. Beeldmateriaal (foto’s) maken en posten, hoe maak je handig gebruik van tijdstippen, een klein stukje social media training om de aandacht van jou doelgroep te trekken.

 

SKILLS LES 6 Alle technieken wat betreft gelnagels doornemen. Ieder gaat aan de slag met wat hij/zij het moeilijkst vind, door trainen op deze punten. Nail art van les 3 wordt ingeleverd en in de les besproken en nagekeken en eventueel verder uitgewerkt. Ervaring opdoen en dan als volwaardig nail artist aan het werk.

 

WE ARE ADDICTED TO NAILS,

YOU TOO….?

 

De school van mieke petiet & SuperlakX

 

HUGE NAIL

LOVERS!

Cursus data 6 Daagse training Allround Nagelstyliste gel, acryl, preppen, verlengen en lakken

20, 27 en 30 juni

4, 11 en 18 juli

 

 

Tijden: 10:30 – 16:00 uur

Locatie: MP school, Lange Geere 20 te Middelburg

 

Gegeven door gediplomeerde vakdocenten. Met een intensieve begeleiding aan max 6 curcisten per klas.

Interesse en meer informatie over de training en pakket kosten.

Mail naar deschoolvan@miekepetiet.nl